Opel Astra ladbar hybrid

Dette er den aller første kompakte ladbare hybriden fra Opel som i sin helhet er designet, konstruert og produsert i Tyskland.

Med kraftfull design og klasseledende teknologi er den perfekt til små og store turer. Inne i bilen finner du nyeste generasjon av Pure Panel®, et digitalt instrumentpanel med brede, brukervennlige skjermer. Opel Astra Hybrid skiller seg ut og viser vei inn i en ny, elektrisk epoke med svært lave utslipp.

KOMMER SNART

  • Hybrid med mye energi
  • Stort head-up-display
  • Nøkkelfri adgang og start

KONSTRUERT FOR ØKONOMISK KJØRING

Opel Astra ladbar hybrid setter en ny standard for driftsøkonomi i kompaktklassen. Forbrenningsmotoren arbeider sammen med en kraftig elektromotor for renere, jevnere og mer drivstoffeffektiv kjøring under alle forhold. Det gjør at du kan kjøre i utslippsfrie soner, samtidig som du får fordelene med betydelig lavere bilavgifter.  

ENKEL Å LADE

Med Opels avanserte teknologi for rask lading kan Astra ladbar hybrid lades raskt hjemme, eller på et offentlig ladepunkt hvis du er på en lengre reise. Opels fleksible ladeløsninger og ladeteknologi gjør det enkelt å sørge for at det alltid er nok strøm på batteriet.  

Send inn skjema for mer informasjon

10 + 5 =

Kjell Elias Håkonsen

kjell.elias.haakonsen@aakrabilimport.no

Tlf. 41 78 74 17

Kjell Henning Medhaug

kjell.henning.medhaug@aakrabilimport.no

Tlf. 97 19 25 00

Jardar Aase Stonghaugen

jas@aakrabilimport.no

Tlf. 40 64 02 77